Optreden

Performance Hoogtij Amsterdam 2018

Performance Hoogtij Amsterdam 2018

Bent u op zoek naar iets bijzonders voor een feestelijk diner, bruiloft ,bedrijfsfeest, presentatie, verjaardag, huwelijksaanzoek, opening of andere unieke gelegenheid. Suzanne stelt een persoonlijk programma voor u samen, dat afgestemd is op uw wensen. Zo kan zij ook in meerdere sets optreden, en de avond opbouwen, om af te sluiten met een spetterend einde. Naast de creaties, hieronder beschreven zijn er ook nog andere mogelijkheden. Suzanne wordt begeleid door een pianist, of- als er geen is voor een vleugel of pianist- met orkestbanden. Een ideale oplossing om op bijzondere locaties toch de prachtigste muzikale optredens te kunnen verzorgen. Zoals bijvoorbeeld vanaf een bootje in een mooie vijver…

“Bruiloften: Suzanne werkt ook samen met de geweldige trouwambtenaar Stanley Doorn, Love Awards 2018 winnaar. www.stanley-trouwt.nl”

Suzanne zingt ook tijdens begrafenissen, uitvaart of afscheidsdiensten. Ze heeft daarin ruime ervaring, en repertoire. Ze weet met haar warme stem de juiste snaar te raken tijdens deze belangrijke gelegenheid. Het repertoire wordt overleg samengesteld, en er kan ook op verzoek een nummer worden ingestudeerd, indien mogelijk. Ze zingt met begeleiding van een pianist, harpiste of ook is een orkestband mogelijk. U kunt haar bereiken onder telnr + 31(0)624206537.

Suzanne heeft spontaan op haar vakantie het Ave Maria ( Michael Lorenc) gezongen in de prachtige Maria Magdalena kerk in Rennes le Chateau in Frankrijk. Bekijk hier de video!

Daarnaast werkt Suzanne ook vaak samen met Ilona Molhuysen en Simone Remmen van Funeral Company, Run by Angels https://www.funeralcompany.nl/

En voor Fotografie tijdens een begrafenis raadt Suzanne de fotografe Julie blik https://www.julieblik.nl/Commercial/Funeral/  van harte aan.

De Lentekoningin

Hug a tree and feel free!

De Lentekoningin is gearriveerd… terwijl de zon weer gaat schijnen, en de bloemen ons verblijden… vang je misschien een glimp van haar op in het bos.. ze zingt met de vogels en danst met de vlinders… ze danst en zingt en zingt en danst … want het is lente!!!! Ze brengt plezier, liefde zonneschijn en humor..

Nodig haar uit als speciale verrassing voor moedersdag, verjaardag, lentefeest, bruiloft of anders bijzondere gelegenheid. Ze zingt over de liefde en de lente in allerlei stijlen… opera, musical, evergreens en jazzy dansnummers.

de Lentekoningin 2022
036

De Engel

De Engel brengt het licht op aarde! Ideaal rond de Kerstdagen, met de mooiste kerstliedjes, toepasselijke aria’s en natuurlijk ook een komische noot.

Donna Suzanna

Als Venetiaans gemaskerde dame brengt Donna Suzanne u in Italiaanse sferen, met prachtige opera aria’s: ontroerend, mysterieus, komisch en romantisch. Suzanne maakt de Venetiaanse maskers zelf en heeft ook een aantal bijzondere exemplaren die gemaakt zijn door Olga Dol www.olgadol.nl

047
003

De Hoge C-Meermin

De Hoge C-Meermin zingt allerlei zeemeerminnen-aria’s en -liederen van over de hele wereld. Zij heeft al vele mensen verrast en betoverd met haar mooie zang. Onder de bruggen van de Amsterdamse grachten, in vijvers en slotgrachten – overal waar water is, kan zij opduiken.